keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Hyvänolon häivähdyksiäJotkut päivät vain ovat alusta asti aivan mainioita. Sellainen oli esimerkiksi viime viikon torstai. Lähdettyäni leppoisan aamun jälkeen liikkeelle silmiini osui taulu Munkkiniemen puistotiellä eräässä ikkunassa. Hyvä mielihän sellaisesta toivotuksesta vain lisääntyi.

Noita toivotuksia mielessäni pyöritellessäni astuin ratikkaan ja istahdin ovensuuhun. Seuraavalla pysäkillä sisään astui kepeänoloisesti nuori nainen hymynkare huulillaan. Tuo hymy oli sellainen hento ja häivähtävä, juuri sellainen, joka saa itsellenikin hymyn herahtamaan. Miten onnistuikaan päivä tuntumaan vielä paremmalta kuin hetkeä aikaisemmin. Eikä se silloinkaan ollut huono lainkaan.

Hyvää mieltä melkein ääneen hyristen oli tuo päiväni lähtenyt liikkeelle. Samanlaisena se tuntui jatkuvan. En muista päivän muista tapahtumista juuri mitään erikoista. Sen vain muistan, että useamman kerran juuri tuon päivän aikana mieleni helähti hymyilemään ihan muuten vain. Toivottavasti se hymy näkyi myös ulospäin ja antoi hyvänolon aihetta jollekin muulle.

Kiitos kyltistä ja hymyn häivähdyksestä!

Hetu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti